Site Overlay

Derfor skal du skifte traditionel takeaway ud med måltidskasser

Det kan være yderst tidskrævende og besværligt både at lave madplan og indkøbsliste samt købe ind og tilberede mad i køkkenet.

Derfor er der rigtig mange danskere, der vælger de nemme og hurtige løsninger. Blandt de nemme løsninger er det bl.a. svært at komme udenom takeaway og måltidskasser.

I dette skriv vil vi redegøre for, hvorfor det kan være en god idé at skifte traditionel takeaway ud med en af de populære måltidskasser på markedet. Vi håber, at du har lyst til at læse med og vil lade dig inspirere.

#1 Du får mere mad for pengene

Der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, men som regel får du mere mad for pengene, hvis du vælger at bestille en måltidskasse til fordel for alm. takeaway fra grillbaren, pizzeriaet eller et helt tredje sted i lokalområdet.

Et godt takeaway-måltid bør mætte, men portionerne er ikke altid lige så store, som hvis du havde bestilt en måltidskasse. En måltidskasse bør derfor være at foretrække, hvis du vægter portionsstørrelsen og kvaliteten af råvarerne højt.

#2 Maden er oftere sundere

Sundhedsværdien kan naturligvis variere fra måltidskasse til måltidskasse og fra takeaway-ret til takeaway-ret. Dog vil det sunde valg som regel være en måltidskasse. Her får du nemlig leveret en masse lækre råvarer, der typisk består af kød, fisk, grøntsager m.v.

Bestiller du takeaway, så skal du være bevidst om, at maden med al sandsynlighed har været en tur forbi frituregryden. Det gør sig i hvert fald ofte gældende, hvis du bestiller pommesfritter, hotwings, nuggets eller nogle af de mange andre traditionelle takeaway-retter. Det bevirker, at takeaway-retten indeholder en stor mængde af fedt, hvilket ikke gør noget godt for hverken mætheden eller sundheden. Til gengæld smager det rigtig godt.

#3 Det er ofte billigere pr. måltid

Sidst, men ikke mindst er det relevant at dykke ned i det økonomiske aspekt. Det er nemlig ikke helt underordnet for din privatøkonomi, om du går med takeaway eller måltidskasser.

Hvis du ønsker at holde dine udgifter til nem mad nede, så skal du klart gå med måltidskasserne. Her kan du nemlig typisk opnå en måltidspris fra 35-50 kr. Skulle du i stedet bestille takeaway, så ville det ikke være utænkeligt, at måltidsprisen lød på 80-110 kr. Til gengæld slipper du for at skulle tilberede maden, hvis du bestiller takeaway.

Nogle gange kan det altså godt svare sig at bestille takeaway, hvis det skal være så nemt som muligt.
Vil du spare ekstra mange penge på måltidskasser, så husk at anvende en rabatkode som ny kunde. Hos flere af leverandørerne kan du få mellem 20 og 30 % rabat på de første leveringer. Og i mange tilfælde er fragten gratis.