Site Overlay

Vin skal deles… gør det på ShareWine

For teamet bag ShareWine handler vin om fællesskab. Det handler om at dele de øjeblikke, hvor vinen skaber eller blot ledsager en særlig stund.

ShareWine er en peer-to-peer markedsplads som stormer frem. Tusindvis af vinelskere besøger platformen dagligt og følger flittigt med i annoncerne for at finde DEN ekstraordinære flaske, der skal ledsage den næste særlige stund.

Du kan blandt andet finde vine fra fantastiske Bourgogne, hvor der findes alt fra de prisvenlige småproducenter til de helt uopdrivelige Grand Cru vine.

Hos ShareWine bliver du en del af et fællesskab, hvor alle har samme interesse som dig selv; vin. Der kommer nye annoncer hver dag, som du kan følge med i. Eksempelvis kan du gå ind og byde på en Champagne, som der altid er et spændende udvalg af på markedspladsen.

Hvorfor skal jeg købe vin på ShareWine?

Du skal købe vin på ShareWine, hvis du vil handle med andre, som har passion for vin. Du kan følge med i og byde på annoncer, som du synes er spændende – indtil du vinder auktionen. Du får muligheden for at købe vin af vinentusiaster, som deler ud af deres egne vinkældre, og på denne måde kan du opdrive vin, som du ikke kan finde andre steder. Du slipper for, at der er en masse mellemled imellem dig og din kommende flaske vin. Udover Bourgogne og Champagne er der selvfølgelig en masse andre kategorier alt efter din smag og interesse. Der kunne være tale om en lækker Barolo fra Italien. ShareWine er altså for dig som går op i kvalitetsvine.

Hvorfor skal jeg sælge på ShareWine?

Hvis du ønsker at sælge ud af din vinsamling, enten fordi din vin er steget i værdi, fordi du mangler plads, eller en helt tredje grund – kan du gøre det på ShareWine. Når du sætter din vin til salg på ShareWine, så forsvinder den ikke blandt andre varer. De interesserede vinkøbere følger din annonce og får notifikationer, når andre byder på den – derved sikrer du dig, at der er de bedste forudsætninger for, at du kan sælge din vin til en god pris.

Der kommer nye besøgende på platformen hver dag, i håb om at du sælger ud af din ekstraordinære vinsamling!

Derudover er markedspladsen netop ved at udvide til Tyskland og senere resten af Europa, hvilket kun betyder endnu flere at handle med, og flere der kan byde på din vin.

Teamet bag ShareWine er passionerede vin- og forretningsfolk. Grundlæggeren af ShareWine, Mikkel Lomholt startede vin-platformen i 2019 med en målsætning om at skabe Europas bedste markedsplads for køb og salg af kvalitetsvine, og at inspirere og dele vinen med verden.

Derfor er det en passion, som gruppen i den grad brænder for, og de tager dig gerne i hånden på din vinrejse! Du kan trygt og sikkert sælge og købe vin på ShareWine og blive inspireret af videoer, smagninger, blogindlæg osv. Alt dette kan du også følge med i på både Facebook, YouTube og Instagram, hvor der hyppigt opdateres.

Udviklingen stopper ikke, og der er meget mere i vente! Udover at ekspandere til andre lande, så er teamet også fast besluttet på at optimere platformen konstant. Der kommer flere og flere annoncer til, og ShareWine tror på, at det kun er begyndelsen!

Så har du en vinkælder, som du ønsker at sælge ud af, eller er du interesseret i at købe helt unikke vine gemt i skattekamrene hos andre vinentusiaster? Så klik ind på www.sharewine.com, og tag et kig!