Site Overlay

Gode drinks du kan lave med din yndlingsgin

Den helt klassiske gin and tonic drink er du uden tvivl bekendt med. En af de mest ikoniske og tidløse drinks, som stadig er en kendis på barerne i dag.

Selvom den klassiske gin and tonic er formidabel, så er der mange andre måder man kan parre gin på. Hvis du elsker gin så giver vi dig her, inspiration til gode drinks du kan lave med din yndlingsgin. God fornøjelse.

Gin er en alkohol som oprindelig forbindes med England men som nu laves over hele verden. Navnet gin kommer fra det franske ord for enebær, og kendetegnet for gin er at dets primære smagsgiver er enebær. Vi kender allerbedst gin som makker til tonicen, i den ikoniske duo gin and tonic, der aldrig går af mode og som drikkes i hele verden. Hvis du elsker gin, så har du måske lyst til at din næste aktieinvestering skal være i dit yndlings-ginfirma? Læs mere på aktieskole.com, og desuden også om andre gode aktieanbefalinger.

Selvom at du måske er glad for den klassiske gin and tonic, så er der mange andre gode drinks man kan lave med gin også som du går glip af hvis du ikke kender til dem. Udvælg din yndlingsgin og så er det bare med at komme i gang.

En drink til dig som kan lide sødt og friskt

Hvis du godt kan lide søde og friske drikke så kan vi stærkt anbefale denne drink med gin. Drinken består af gin, hyldeblomst og mynte. For at lave drinken skal du bruge din yndlingsgin, koncentreret hyldeblomstsaft, tonic, citronsaft, frisk mynte og isterninger. Denne drik er nemlig bedst når den er serveret iskold. Drikken kan desuden også laves uden gin hvis du ønsker at lave en Virgin version.

Drinken til dig som kan lide frugtig og syrlig