Site Overlay

Lækker frugtordning skræddersyet til jeres virksomhed

Har I været ved at kigge på muligheden for at få frugtkasser leveret til jeres virksomhed?

Det er en skøn måde at få snacks på arbejdspladsen, som alle kan tage af, som det passer. Hvis I gerne vil have en frugtordning, kræver det naturligvis, at den er skræddersyet til jeres medarbejdere. Der er stor forskel på, hvad der skal leveres, alt efter om der er tale om en stor virksomhed eller en mindre startup.

FirmaFrugt er en god løsning til jer, der ikke selv orker at stå for at købe frugt ind, vaske det og få det lagt i en kurv, der er tilgængelig for alle medarbejdere. Her får I det leveret til døren som en frugtkasse, der blot skal sættes frem i en kurv. Hvis I gerne vil have det endnu lettere, er det endda nogle gange muligt at få det leveret direkte i den kurv, der skal stilles på bordet.

Hvorfor vælge firmafrugt?

Måske I ikke er helt overbeviste om konceptet med FirmaFrugt endnu. En af fordelene ved det, er at det er en nem snack, der ikke kræver meget af hverken jer som arbejdsgiver eller den, der skal spise frugten. Det er en hurtig snack, man nemt kan tage med ned til sin plads, hvis man bare gerne vil have noget at tygge på, mens man arbejder på det, der måske føles som en temmelig lang arbejdsdag.

I kan også kigge på muligheden for at få leveret andre typer af snacks end lige frugt. Det kan være daddelkugler eller tørret frugt eller andre ting, der kommer i små poser, man kan tage i enkelte bidder ad gangen. I kan se nærmere på de mange muligheder, der er på hjemmesiden, så I kan finde ud af, hvad I egentlig godt kunne tænke jer blev leveret lige i jeres virksomhed.